14. March 2023 0 Comments Tips och trick

Stick ut ur mängden med rätt mässmaterial

En mässa är en miljö där intrycken är många och en monter som är rätt utformad, bidrar till att dina produkter uppmärksammas av besökaren. Det förbättrar möjligheterna till ökad försäljning av dina produkter eller tjänster och du utnyttjar mässans fulla potential. Detta ställer krav på att just ditt mässmaterial sticker ut ur mängden från de övriga. Vi berättar mer om mässmaterial.

Olika typer av mässmaterial

Det finns mängder med olika typer av mässmaterial. Vi berättar om de som du bara måste ha med i din monter:

Rollup

En roll up är ett marknadsföringsredskap, som normalt används i samband med mässor, butiker, restauranger, och museer i stort sätt överallt där du vill framställa ditt budskap effektivt. En roll up är smidig att ha med sig och fungerar i vilket sammanhang som helst. Enkel att rulla upp och enkel att rulla ned.

Beachflaggor

Beachflaggor i toppkvalitet med egen design, eller med förtryckt budskap på brandgodkänd flagga.
Alla beachflaggor och reklamflaggor levereras ofta med stång, flagga med fullt färgtryck (CMYK), samt en lyxig bärväska. Beachflaggor kan även utanför mässan användas både inom- och utomhus och det finns ett stort urval på fötter som kan väljas allt efter vilket underlag de ska ställas på.

Mässmonter

Själva mässmontern är det viktigaste för mässan kring hur den utformas i samklang med roll ups och beachflaggor. Lägg till olika banderoller, vikbara hyllställ och tänk på logotype och synlighet så har du en bra utgångspunkt för din mässmedverkan. Själva mässbordet finns i kidneyform, runda, ovala eller fyrkantiga. Du väljer vilket som du tycker tilltalar dig och som lockar flest kunder. Vi lever i en digital tid så det finns även mängder med möjligheter kring att utforma mässväggarna i form av ljusväggar. De finns som en smal enkelsidig ljusvägg som är utröstad med kraftigt LED ljus på baksidan.  att använda vid mässor, utställningar, arrangemang eller vid andra offentliga tillställningar. 


Share: