27. July 2023 0 Comments Tips och trick

Satsa på ett snyggt och slitstarkt golv

Står du inför en renovering hemma och ska lägga nytt golv? Se till att du satsar på ett slitstarkt och tåligt golv som kommer att hålla sig fint i lång tid framöver.

Golv som tar dig till dina drömmar

Ett tips är att kika lite extra på de fantastiska vinylgolven. Tänker du att det är något som man mest har i kök och på andra ställen där det lätt blir blött? Kasta bort den tanken – nu finns det vinylgolv som passar i de allra flesta rum. Du hittar dem i otroligt många utföranden och du kommer garanterat att hitta det golv, eller de golv, som passar dig och ditt hem som handen i handsken. Vad sägs om vinylgolv som ser exakt ut som trä, fiskbensparkett eller klinkers? Har du alltid drömt om ett svart- och vitrutigt golv i kök och kanske hall, ett golv som drar tankarna till Paris barer? Då behöver du inte leta längre. Väljer du ett sådant i vinyl så har du ett golv som håller lång tid framöver. Utbudet av vinylgolv är gigantiskt och du hittar självklart även så väl enfärgade som mönstrade golv eller golv med stenmönster.

Vinylgolvens fördelar

Vinylgolv har många fördelar. De är mjuka och sköna att gå på och de har även en ljuddämpande effekt, vilket såklart är perfekt i ett barnrum. De praktiska och smidiga vinylgolven är lättstädade och vattentåliga och det är lätt att förstå att de har varit ett populärt val i många svenska hem sedan lång tid tillbaka. Ett ytterligare plus i kanten är att de är oerhört lätta att lägga på egen hand och många av dem finns med så kallad klickfunktion.

Om du letar efter ett slitstarkt golv som kommer att hålla i lång tid framöver gör du klokt i att titta lite extra på de slitstarka och tåliga vinylgolven.


Share: